Jdi na obsah Jdi na menu
 


Silový víceboj

12. 4. 2024

Naše škola se každý měsíc účastní různých sportovních aktivit a dvě také pořádá. Tou první je silový víceboj, který letos proběhl začátkem dubna.

Tohoto sportovního dopoledne se kromě naší školy zúčastnila ZŠ Boršice, ZŠ a MŠ Buchlovice, ZŠ a MŠ Tupesy a ZŠ Velehrad.

Závodilo se ve šplhu na tyči, shybech, výdrži ve shybu, skoku dalekém z místa, leh-sedech, přeskocích přes švihadlo a wall ballu. Za každou školu byly vybrány smíšené týmy o osmi žácích. Naše reprezentace byla: dívky – Michaela Donátková, Natálie Mlčáková a sestry Anna a Emma Zděňkovi; chlapci – Jiří Havránek, Roman Herodek, Zbyněk Líčeník a Prokop Ondrúš.  

Všichni soutěžící podávali úžasné výkony, a tak konečné pořadí bylo následující: 1. místo ZŠ Velehrad, 2. místo ZŠ a MŠ Tupesy, 3. místo ZŠ a MŠ Boršice, 4. místo ZŠ a MŠ Osvětimany a 5. místo ZŠ a MŠ Buchlovice.

Jednotlivě získala Míša Donátková celkové 1. místo ve skoku z místa (232 cm) a Roman Herodek rovnou dvě 1. místa - v počtu leh – sedů/min (41) a v počtu přeskoků přes švihadlo/min (160).

Velmi si vážíme účasti všech kooperujících škol a těšíme se na příští rok.

Fotoalbum