Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jídelní lístek 17. 2. - 21. 2. 2025

14. 2. 2025

Den

 

Obsahuje alergeny

Pondělí

Zapečené toasty, zelenina, mléko

1.1,7

Polévka brokolicová

1.1,7,9

Kuřecí roláda, rýže, kompot, čaj

1.1,9

Raženka s pom. máslem, banán, frapko

1.1,7

Úterý

Pom. z červených fazolek, bageta, jablko, čaj

1.1,4,7

Polévka italská s těstovinou

1.1,9

Vepřové medailonky s liškovou omáčkou,

 pečený brambor, džus

1.1,9

Pom. tvarohová s koprem, chléb, zelenina, bikava

1.1,7

Středa

Pom. z makrely, banketka, okurek, mléko

1.1,4,7

Polévka hrachová s krutony

1.1,7,9

Makový závin, ochucené mléko, čaj

1.1,7

Pom. karotková, žitný chléb, banán, džus

1.1,1.2,7

Čtvrtek

Pom. z červ. čočky, lámankový chléb, hruška, čaj

1.1,7

Polévka z vaječné jíšky

1.1,3,9

Zeleninové karbanátky, bramb. kaše, džus

1.1,3,7

Rohlík s eidamem, rajče, caro

1.1,7

Pátek

Chléb s medovým máslem, ovocný talíř, mléko

1.1,7

Polévka vývar s nočky

1.1,3,7,9

Kachní prsa, červené zelí, slezský knedlík, sirup

1.1

Himalájský chléb se žervé, kedluben, čaj

1.1,7

Změna jídelníčku vyhrazena – zveřejněn na www.zsosvetimany.cz

STRAVA JE URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ BEZ SKLADOVÁNÍ

Veronika Jamrichová, hlavní kuchařka
Jana Hrabcová, vedoucí ŠJ

Schválil/a: Mgr. Petr Orlický, ředitel školy
                Mgr. Milena Vaculíková, zástupkyně ředitele