Jídelní lístek 28. 4. - 2. 5. 2025
Den |
|
Obsahuje alergeny |
Pondělí |
Pomazánka z tuňáka, banketka, zelenina, mléko |
1,4,7 |
Polévka česnečka s krutony |
1,3,9 |
|
Kuřecí plátek se zeleninou, rýže, čaj |
1,9 |
|
Pom. z lučiny, slunečnicová kostka, banán, čaj |
1,7 |
|
Úterý |
Šunková pěna, rohlík, rajče, čaj |
1,7 |
Polévka zeleninová |
1,7,9 |
|
Sekaná pečeně, bramb. kaše, čalamáda, džus |
1,3,7,9 |
|
Pomaz. tvarohová s kápií, bageta, hruška, caro |
1,7 |
|
Středa |
Pomaz. ze zel. hrášku, slunečnic. rohlík, okurek, čaj |
1,7 |
Polévka jáhlová |
1,7,9 |
|
Námořnické maso, bulgur, čaj |
1,3,9 |
|
Chléb s máslem a džemem, jablko, mléko |
1,7 |
|
Čtvrtek |
|
|
STÁTNÍ SVÁTEK |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pátek |
Toustový chléb s eidamem, kedluben, malcao |
1,7 |
Polévka vývar s kroupami |
1,7,9 |
|
Králík v hořčičné omáčce, těstovina, sirup |
1,7,9,10 |
|
Ovocná přesnídávka s piškoty, jablko, čaj |
1.1,3,7 |
Změna jídelníčku vyhrazena – zveřejněn na www.zsosvetimany.cz
STRAVA JE URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ BEZ SKLADOVÁNÍ
Veronika Jamrichová, hlavní kuchařka
Jana Hrabcová, vedoucí ŠJ
Schválil: Mgr. Petr Orlický, ředitel školy