Jídelní lístek 17. 2. - 21. 2. 2025
Den |
|
Obsahuje alergeny |
Pondělí |
Zapečené toasty, zelenina, mléko |
1.1,7 |
Polévka brokolicová |
1.1,7,9 |
|
Kuřecí roláda, rýže, kompot, čaj |
1.1,9 |
|
Raženka s pom. máslem, banán, frapko |
1.1,7 |
|
Úterý |
Pom. z červených fazolek, bageta, jablko, čaj |
1.1,4,7 |
Polévka italská s těstovinou |
1.1,9 |
|
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou, pečený brambor, džus |
1.1,9 |
|
Pom. tvarohová s koprem, chléb, zelenina, bikava |
1.1,7 |
|
Středa |
Pom. z makrely, banketka, okurek, mléko |
1.1,4,7 |
Polévka hrachová s krutony |
1.1,7,9 |
|
Makový závin, ochucené mléko, čaj |
1.1,7 |
|
Pom. karotková, žitný chléb, banán, džus |
1.1,1.2,7 |
|
Čtvrtek |
Pom. z červ. čočky, lámankový chléb, hruška, čaj |
1.1,7 |
Polévka z vaječné jíšky |
1.1,3,9 |
|
Zeleninové karbanátky, bramb. kaše, džus |
1.1,3,7 |
|
Rohlík s eidamem, rajče, caro |
1.1,7 |
|
Pátek |
Chléb s medovým máslem, ovocný talíř, mléko |
1.1,7 |
Polévka vývar s nočky |
1.1,3,7,9 |
|
Kachní prsa, červené zelí, slezský knedlík, sirup |
1.1 |
|
Himalájský chléb se žervé, kedluben, čaj |
1.1,7 |
Změna jídelníčku vyhrazena – zveřejněn na www.zsosvetimany.cz
STRAVA JE URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ BEZ SKLADOVÁNÍ
Veronika Jamrichová, hlavní kuchařka
Jana Hrabcová, vedoucí ŠJ
Schválil/a: Mgr. Petr Orlický, ředitel školy
Mgr. Milena Vaculíková, zástupkyně ředitele